уторак, 5. децембар 2017.

Реализован семинар Интеграција, корелација и занимација у Сопоту

1. децембра 2017. године у ОШ''Јелица Миловановић'' у Сопоту, реализован је програм стручног усавршавања Интеграција, корелација и занимација.
Групу од 30 полазника чинили су наставници разредне и предметне наставе из школе домаћина, затим наставници разредне наставе из ОШ''Јанко Катић'' из Рогаче, ОШ''Биса Симић'' из Велике Крсне, ОШ''Бора Лазић'' из Влашке, ОШ''Живомир Савковић''из Ковачевца.
Реализатори семинара су Лидија Виденовић и Луција Тасић.
Занимање учесника за интегративну наставу било је велико. Искуства појединих наставника у примени овог модела наставе била су на завидном нивоу. Мотивација и жеља свих учесника да обогате своју наставну праксу је нешто што је дало печат овом семинару.
Сви смо подједнако уживали у богатој  размени искустава и обиљу нових идеја које су групе пружиле. У томе и јесте драж семинара.
Наизглед ''неспојива група'' наставника предметне наставе (неспојива у смислу корелације предмета) чији су предмети географија, енглески језик, српски језик, физика, техничко и информатика, интегрисали су своје предмете у јединствен курс што је изазвало велико одушевљење свих присутних. Кад има воље, има и начина.
Захваљујемо свим колегиницама и колегама на изузетном дану.



Одлична решења, али и одлично презентовање радова.
































Изузетне креације маски и изузетно стиховно представљање.







Рекли су...






Нема коментара:

Постави коментар