недеља, 11. фебруар 2018.

Реализован семинар у Вршцу

10. фебруара 2018. године у оквиру Зимских сусрета учитеља (Дан стручног усавршавања),
у ОШ''Олга Петров Радишић'' у Вршцу, реализован је програм стручног усавршавања Интеграција, корелација и занимација. Школска зграда је величанствено старо здање које враћа у господску прошлост и говори о култури и историји овог дивног банатског града.
Школа је лоцирана у центру града, тако да смо могли да уживамо у погледу на монументалну катедралу.  За добру организацију семинара побринула се председница Друштва учитеља Марија Селеши и чланови Управног одбора којима овом приликом захваљујем.
За добар и квалитетан рад на семинару побринула се група од 29 учесника из разних школа:
-ОШ''Олга Петров Радишић'' школа домаћин
-ОШ''Паја Јовановић'' из Вршца
-ОШ''Жарко Зрењанин''из Избишта
-ОШ''Јелена Варјашки'' из Вршца
-ОШ''''Јован Стерија Поповић'' из Вршца
Поред учитеља који су били најбројнији, у групи је било предметних наставника, наставника који раде у школи за образовање ученика са сметњама у развоју, педагошких асистената, васпитача у предшколској установи, наставника изборних и факултативних предмета. Без обзира на посао који обављају, учесници семинара су сарађивали на најбољи могући начин и повезивали садржаје и по вертикали и хоризонтали, чиме су показали да су прави просветарски зналци.
Бриљантна је била завршна  радионица где су све 4 групе исказале невероватну креативност,  надареност за писање драмских сценарија и глуму.
У име моје сараднице Весне Сировљевић и у моје име, захваљујем свим колегама на добром пријему, љубазности и сарадњи.
























Рекли су о семинару...





На улазу у школу, добродошлицу нам је пожелела жирафа која је право ремек дело.


Нема коментара:

Постави коментар