недеља, 30. октобар 2016.

Одржан семинар Интеграција, корелација и занимација у Алексиначком Рудник

29. октобра 2016. године у ОШ''Јован Јовановић Змај'' у Алексиначком Руднику, реализован је програм стручног усавршавања Интеграција, корелација и занимација. Програму је присуствовало 30 учитеља, наставника и стручних сарадника. Организатор је Учитељско друштво Алексинац.
Захваљујем председници друшва и директорки школе Зорици Милојковић на позиву да будемо једни од учесника јучерашњег окупљања, захваљујем на гостопримству и беспрекорној организацији.
Свим учесницима семинара захваљујем на сарадњи и дивном дружењу.
Богатија сам за нова пријатељства и драго ми је због тога.

Данијела -Нела Стефановић  дочекала нас широм раширених руку, отвореног срца и са најлепшим осмехом. Хвала Оригинал Ти!


Радна атмосфера је почела.

Група састављена од сјајних наставника различитих профила и стручних сарадника који раде у специјалном одељењу за децу са посебним потребама чији посао није ни мало лак.
Такав тежак рад није умањио њихову креативност. Напротив!


Увек је лепо поново срести позната лица. Биљана Веселиновић (НЕС 2014).Најпре су вредно радили и размењивали идеје, а потом су се играли и ''лудо забавили''-Јесења група.Забава је почела.

Презентација рада


Овај лепотан нам је пожелео добродошлицу. Не знам ко је аутор рада али му честитам на идеји и креативности!
Исцрпна презентација одличног сценарија за тематски дан за децу са посебним потребама. Од ове групе сви смо могли доста тога да научимо.


Зимска група дала је све од себе. Урадили су одличан сценарио и баш су се трудили. Презентовање рада такође је било на високом нивоу.Време после ручка... Тренутан недостатак инспирације који срећом није дуго трајао.
Била је потребна само почетна идеја да група изврши задатак и то не било како, већ да напишу одличан сценарио.


За то време јесен се припремала и забављала. колегиница Бранкица није скидала осмех са лица читавог дана.


Да су учитељи велика деца и да остају такви до краја показује насмејано лице нашег колеге-дечака Пере који је написао писмо Деда Мразу.
 Деда је продао сва 4 прасета, али је потрошио новац. Баба ће га ''појести'' ако не донесе паре...И опет јесења група- Јесен на школској приредбиМаске за пролећни маскенбал биле су одличне.
Уместо ''плавог зеца'' имали смо љубичастог.


Биља -расветано дрво

Ништа лепше од смеха на крају семинара.Наташа Богдановић још једна од наших љубазних домаћица која је допринела да све буде у најбољем реду и да се осећамо добродошло и почаствовано. Хвала Наташа!Дружење на паузи

РЕКЛИ СУ СЕМИНАРУ:
1 коментар: