субота, 1. октобар 2016.

Интеграција, корелација, занимација у Книћу

Постоје места на која се човек радо враћа, постоје људи који за кратко време освоје наше симпатије, људи срдачни, људи квалитетни, људи због којих не осећате ни напор ни умор, поред којих време лети.
Кнић је једно од тих места, а колеге из Удружења гружанских учитеља су управо такви људи. Неколицину сам познавала од раније, а данас сам упознала још много дивних колега.
У ОШ'' Вук Караџић'' у Книћу, данас првог месеца октобра, реализован је програм стручног усавршавања-Интеграција, корелација, занимација који је после двогодишње паузе поново акредитован. И драго ми је што је прва група полазника била баш из Кнића, јер спремност ових колега на сарадњу, ведрина, њихова креативност учинили су овај дан посебним. Они враћају самопоуздање и веру да радимо праву ствар.Група од 30 учесника била је шаролика, и по годинама радног стажа и по радном искуству. Спојена је младалачка енергија са вишегодишњим искуством средовечних колегиница. Семинару је присуствовало 18 наставника разредне наставе и 12 наставника предметне наставе (физика, биологија, српски језик, музичка култура, енгледки и немачки језик...) који су највећим делом из ОШ''Вук Караџић'' из Кнића, а било је и колега из Груже, Топонице и Стојника.
Колегиница Оливера Добросављевић дошла је из ОШ''Стаја Марковић'' из Штрпца и рекла је да је превалила толики пут свакако због  семинара, али више због  тога да ме лично упозна. Овом гесту би  сваки коментар био сувишан.  Дело само по себи говори.
Семинар је оцењен врло високо. 29 полазника је дало максималне оцене.
На само једној евалуационој листи провукла се понека ''четворка.''

Хвала свим колегама на дивном дружењу и размени идеја и скустава.
Хвала Биљани Вуловић председници Удружења гружанских учитеља на беспрекорној организацији.




































У свету игре и занимације







































Колеге нису биле шкрте ни на коментарима.





И на крају, овако су се учесници осећали током семинара.



Нема коментара:

Постави коментар