недеља, 23. март 2014.

Семинар у Јагодини (5. група)

22. марта 2014. године у ОШ''Бошко Ђуричић'' у Јагодини одржан је семинар Интеграција, корелација, занимација-интегративна настава. Организатор семинара је Друштво учитеља Јагодине. Председник друштва Иван Миловановић као и увек потрудио се око свих детаља и овом приликом му захваљујемо на целокупној организацији, загању и гостопримству.
Било је 30 учесника, а највећи број међу њима чинили су учитељи. Било је и предметних наставника из француског и српског језика и математике.
Учесници су били из 7 школа:
ОШ''Горан Стојановић'' из Јагодине
ОШ''Светозар Марковић'' из Рековца
ОШ''Бошко Ђуричић'' из Јагодине
ОШ''Милан Мијалковић'' из Јагодине
ОШ''Бранко Радичевић'' из  Бунара
ОШ''17. октобар''из Јагодине
ОШ''Олга Милошевић'' из Смедеревске Паланке

Радни стаж учесника  семинара био је од 7 месеци до 31 године. У групи је било много младих колега који су показали велико интересовање за рад као и спремност да прихвате иновативне моделе рада у настави, спремност да сарађују и уче. Они уливају оптимизам да има наде за нашу племениту професију.
Наставница француског језика Мира Стренка Стајић изразила је да ће јој семинар помоћи у осмишљавању креативних задатака и активности за предмет који предаје у старијим разредима и да је веома задовољна што је присуствовала семинару.
Креативни људи увеку нађу пут и решење не пропуштајући ни једну прилику.

Имали смо велику част да гост семинара буде професорка са Учитељског факултета у Јагодини Снежана Марковић, методичар српског језика која се и сама бави интегративном наставом у пракси  у раду са студентима. Поделила је са нама своје искуство и била веома отворена за сарадњу и прихватање наших идеја и искустава из подручја интегративне наставе.
А позитивно мишљење уважене професорке о квалитету семинара нама је драгоцено.
А ОВАКО ЈЕ СЕМИНАР ВИДЕО НЕКО ОД КОЛЕГА:


                                                             ХВАЛА СВИМА!!!

Нема коментара:

Постави коментар