понедељак, 11. децембар 2017.

Реализовани семинари у Сопоту

У ОШ''Јелица Миловановић'' у Сопоту полако сам се одомаћила 😊 захваљујући колегиници и сараданици Лидији Виденовић. Она је и овог викенда била организатор, реализатор и домаћица програма стручног усавршавања ''Интеграција, корелација и занимација.''Овог пута са нама су биле васпитачице из ПУ''Наша радост'' из Сопота и Раље међу које је ''залутао'' и понеки креативни учитељ.
Док размишљам о чланку за блог, врзма ми се по глави назив ФБ групе ''Васпиштач више од професије.'' Назив ове групе није симболичан већ истинит. Звање, улога и посао који раде васпитачи заиста надмашују професију. Радити са тим узрасним групама деце, заменити им маму и тату, неговати их, играти се са њима, учити их и научити првим  животним корацима изазива дивљење и поштовање. То се не може постићи без велике љубави, много ентузијазма и стрпљења.
Било нам је задовољство поделити дан са овим креативцима. Како смо и очекивале Лидија и ја, група је била ''на висини задатка.'' Са великим еланом су радили, повезивали активности и садржаје за различите узрасте, креирали нове активности за тематске дане, прерушавали се, загонетали, глумили, ''луткали,'' стиховали, сецкали, сликали...
Дан је био препун добре енергије, интеграције, корелације и занимације.


































































Рекли су о семинару...























Нема коментара:

Постави коментар