понедељак, 2. јун 2014.

Интеграција, корелација, занимација у Панчеву

31.маја и 1.јуна 2014. у ОШ ''Васа Живковић'' у Панчеву одржан је семинар Интеграција, корелација, занимација-интегративна настава за две групе полазника.  Организатор семинара је Учитељско Панчевачко Друштво На семинару је било  56 учесника, највећим делом учитеља, а било је и наставника предметне наставе, дефектолог и педагог.
Првог дана  семинара били су учитељи из ОШ''Млада поколења'' из Ковачице, ОШ''Олга Петров'' из Банатског Брестовца, ОШ''Ђура Јакшић'' из Панчева, ОШ''Васа Живковић'' из Панчева, ОШ ''Доситеј Обрадовић'' из Омољице, ОШ''Братство јединство'' из Панчева, ОШ''Мирослав Антић'' из Панчева и ОШ''Стевица Јовановић'' такође из Панчева.
Другог дана колегинице и колеге дошли су из следећих школа: ОШ''Исидора Секулић'' Панчево, ''ОШ''Јован Јовановић Змај'' Панчево, ОШ''Бранко Радичевић'' Панчево, ОШ''Сава Жебељан'' из Црепаје, ОШ''Жарко Зрењанин'' Качарево, ОШ''Ђура Јакшић''Панчево, ОШ''Братство јединство''Панчево, ОШ''Олга Петров'' из Банатског Брестовца, ОШ''Свети Сава'' из Панчева и учитељи из школе домаћина ОШ''Васа Живковић.'' Било је и познатих лица, колегиница које су биле на нашим радионицама у оквиру Зимских сусрета учитеља 2013.године и пожелеле да дођу поново. Ово нама, реализаторкама семинара много значи.
Лепо уређена учионица учитељице Гордане Јосимов била је наша радионица и пријатно уточиште оба дана. Ведре боје, шаренило, необични облици ђачких клупа, занимљиви радови ученика...све заједно, допринело је да се осећамо пријатно и полетно и обећавало нам је два дана креативности и вредног рада. Први утисак нас није преварио. Оба дана била су конструктивна и колеге су понудиле обиље добрих идеја и решења.
Љубазне домаћице из школе ''Васа Живковић''  водиле рачуна о сваком детаљу.
Хвала члановима Учитељског Панчевачког Друштва на сарадњи и дивном дружењу.




































































А ово су рекли учесници семинара:








Нема коментара:

Постави коментар